XX Escola de Mares i Pares

La Regidoria de Benestar Social, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA), ha organitzat una nova edició, i en van vint, de l’Escola de pares i mares ‘Educant per a previndre en l’adolescència’.

L’objectiu fonamental d’aquesta escola és potenciar la capacitat educativa i preventiva des de la família i situar a les mares i pares respecte a la realitat dels seus fills i filles, plantejant els riscos, conductes o problemàtiques que poden presentar-se. L’actuació preventiva des de la família comença des de ben menuts, així que aquesta escola no solament convida a les mares i pares d’adolescents, sinó a totes aquelles famílies que tinguen un menor a casa.

El que es pretén és ampliar informació sobre diferents temes com els factors de risc i de protecció, drogues, noves tecnologies, etcètera, així com enfortir i reforçar les mares i pares en tècniques i habilitats educacionals.

Per a impartir les sessions, l’escola aposta per professionals de primera línia que estan en contacte directe amb els més joves i tracten les problemàtiques des de diferents àmbits i punts de vista.

La XX Escola de pares i mares es desenvoluparà durant els mesos de gener i febrer del 2019, en les instal·lacions de l’IES Historiador Chabàs. Les sessions se celebraran els dies 16, 23 i 30 de gener i 6 i 13 de febrer, de 19 a 21 hores.

Respecte als continguts per sessions, són els següents:

 – Informació sobre drogues. Com actuaries davant la detecció de consums? (16 de gener)
 – Ja poses normes i límits al teu fill/a adolescent? (23 de gener)
 – Amb quins riscos i aprenentatges es troba l’adolescent? (30 de gener)
 – Com milloraries la comunicació i les habilitats socials amb el teu fill/a adolescent? (6 de febrer)
 – Saps com orientar el teu fill/a adolescent en l’ús de les noves tecnologies? Coneixes els aspectes legals? (13 de febrer)

L’assistència és gratuïta i sols es requereix inscripció prèvia, aportant les dades personals i un telèfon o correu electrònic de contacte. La inscripció es pot realitzar personalment al Servei de la UPCCA o a Serveis Socials (plaça de l’Arxiduc Carles, 3), per telèfon als números 96 646 70 27 i  628 076 449, per correu electrònic a l’adreça upccadenia@ayto-denia.es, en un missatge privat al Facebook Upcca-Dénia Prevenció Addiccions Ajuntament Dénia o a l’Instagram @upccadenia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *