Nadal al Pou

La proximitat del Nadal ompli d’activitats les aules. En Infantil, les visites al Betlem de Primària i el Mercadet Solidari de divendres seran les activitats principals.

En primària, el primer cicle prepara l’acabament dels treballs del primer trimestre. El segon cicle visitarà divendres els Betlems de la resta de col·legis de Dénia. Per la seua banda, el tercer cicle visitarà València, el cap-i-casal, durant tot el dijous per conèixer millor el seu casc històric.

A més, el concurs de targetes de Nadal i, sobretot, la solidaritat en les campanyes de recollida d’aliments i roba, així com el Mercat Solidari, ens aproparan a la realitat d’aquests dies o cal ajudar aquells que més ho necessiten.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *