Èxit del Mercat de Nadal del Rodat

El Rodat va realitzar, just abans de les vacances, un Mercat Tradicional de Nadal. En ell s’hi van poder trobar diverses paradetes amb productes típics de les festes, a més de comptar amb la visita dels emissaris reials per recollir les peticions dels més menuts.

L’objectiu d’aquest mercadet era animar a la comunitat educativa per tal d’ajudar a qui més ho necessita. En aquest cas, la recaptació de tots els productes venuts va anar destinada a una ONG que construeix escoles a Sudamèrica.

Tots vam poder gaudir d’una vesprada plena de sorpreses i ben gastronòmica. De segur que l’any vinent repetim.

One thought on “Èxit del Mercat de Nadal del Rodat

  • 31 de gener de 2011 at 17:50
    Permalink

    Que guay era el Rodat!!:)

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *