Programa “Vacances per a tots i totes”

La Regidoria de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament de Dénia durà a terme per a aquest Estiu el programa “Vacances per a totes i tots, Estiu 2012” a fi de facilitar a les famílies treballadores de Dénia un lloc on les seues filles i fills, d’entre 3 (que ja estiguen escolaritzats) i 12 anys, pugen gaudir d’activitats coeducatives.
Aquest programa es desenvoluparà del 2 de juliol fins al 29 d’agost de 2012.
Consistirà en la realització, durant l’horari de 7’45 a 15’15 h., de qualsevol tipus d’activitats coeducatives i d’oci per a xiquetes i xiquets per part d’experts i expertes professionals de l’educació infantil i l’animació sociocultural. Les xiquetes i xiquets es distribuiran per edats en el col·legi Pou de la Muntanya. El cost total serà de 105€ per al mes de juliol i 95€ per al mes d’agost.
Es posarà un servei de menjador, per a oferir menjars a les xiquetes i xiquets, per a les persones que ho necessiten, per un preu màxim de 5€/dia.
Les persones interessades a participar en aquest programa, han d’entregar la fitxa de sol·licitud degudament complimentada. Per a les xiquetes i xiquets que mai han participat en el programa, serà necessari entregar una còpia del DNI del pare, mare o tutor/a i del llibre de família, junt amb la fitxa de sol·licitud. El document de pagament es donarà una vegada haja sigut admès/sa.
Aquest programa tindrà com a màxim 100 llocs, perquè els preguem ens facen constar el seu interés, el més aviat possible. El termini per a presentar sol·licituds i documentació és del 22 al 27 de juny, en el departament d’Igualtat en horari de 9 a 14 h; en la Plaça Arxiduc Carles nº3, 5ª planta. Més informació en el telèfon: 96/578.46.80, e-mail: igualtat@ayto-denia.es

Descarrega la circular informativa clicant ací.

Descarrega la sol·licitud clicant ací.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *