Acte de lliurament d’orles: fi d’escolaritat al Pou

L’alumnat de 6è de Primària va finalitzar el seu pas pel col·legi amb el tradicional acte de lliurament d’orles. El lloc escollit enguany va ser el pati de l’escola, en un novedós format envolvent que afavoria l’ambient familiar. Totes i totes viviren l’acte amb molta emoció, especialment l’alumnat i les tutores de 6è de Primària, que junt amb les famílies i l’equip docent van poder acomiadar-se de tots aquests anys junts.

Els millors dels desitjos en aquesta nova etapa que ben prompte començarà i el major dels agraïments a les famílies per confiar en el nostre col·legi per a l’educació dels seus fills i filles. Molta sort!

Podeu veure algunes de les imatges i descarregar-vos el muntatge tot seguit:

Podeu descarregar-vos el vídeomuntatge des d’ací:

http://poudelamuntanya.edu.gva.es/arxius/Orles2018.avi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *