Curs formatiu de mestres a Parma (Itàlia)

Parma és una bonica ciutat italiana, situada a mig camí entre Bolònia i Milà, en ple cor d’Itàlia. Com Dénia, és Ciutat Creativa de la Gastronomia.

Del 21 al 23 de febrer, tres mestres del nostre col•legi -Ana, Sonia i Josep- van ser seleccionats per participar en un curs formatiu de mestres, dins el nostre projecte Erasmus+ #TastingSchools.

Aplegats els centres educatius del Pou de la Muntanya, des de Dénia; la Kaland Skole, des de Bergen i la Lugnviksskolan, des d’Östersund, junt als amfitrions de l’Istituto Giacomo Ferrari i les escoles Anna Frank i San Francesco Neri de Parma (Itàlia); el treball dels mestres participants es va centrar en la lectura i l’escriptura creativa. La importància de desenvolupar aquestes competències entre l’alumnat, la reflexió sobre les dificultats i com abordar-les, així com diferents mètodes per aconseguir-ho van centrar el gros de les experiències durant els tres dies.

Podeu llegir el diari del viatge al nostre blog sobre l’Erasmus: http://erasmuspou.blogspot.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *