Tornen els berenars pedagògics: dijous, 15 de febrer, 19:00h.

El proper dijous, 15 de febrer, a les 19:00h. tornen els Berenars Pedagògics al Pou de la Muntanya. Continuem amb les xerrades saludables a les quals estem dedicant el cicle d’enguany. Després de la xerrada de Prevenció del Càncer de mama (projecte premiat recentment amb els premis 100×100 de la Fundació Dénia), la cita d’aquest febrer serà al voltant de la salut infantil. Amb el títol “La salut dels nostres fills i filles”, el format escollit aquesta vegada serà de taula rodona, on les persones assistents podran formular preguntes i participar de l’experiència dels tres ponents:

  • Josep Mut Buigues: cap del servei de Pediatria de l’Hospital Marina Salud.
  • Enrique Garrido Bordes: fisioterapeuta, www.garridofisio.com
  • Maria José Mulet Escrivà: dietista-nutricionista, www.nutricionalment.com

A més, en finalitzar l’acte, tindrem un berenar saludable, a base de fruita, a càrrec de Frutas Orozco, de Dénia.

Us esperem a totes i a tots!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *