El tren de l’alegria ens porta el Carnestoltes

Tinc una alegria sense fronteres, una alegria plana, sense normes. Tinc una alegria de camins oberts, una alegria de color verd. D’una esperança que no s’acaba… aquest fragment és de la cançó Alegria, de Diluvi, que està sonant tota aquesta setmana al timbre del col·legi. I alegria, concretament, el Tren de l’Alegria, és el que ens va visitar el passat dimecres, 7 de febrer, per celebrar el Carnestoltes. Una festa multicolor, on els xiquets i xiquetes van tindre plena llibertat per disfressar-se d’allò que més els agradara.

La festa es va adaptar a les noves particularitats de la jornada continuada. Vam canviar la cercavila i la batukada per un espectacle infantil. Qui va voler va ballar, qui va voler va jugar, i férem el que férem, una bona oportunitat de retrobament de tota la comunitat educativa. Per acabar bé la festa, com no podia ser d’un altra forma, xocolate i coca maria, per a endolcir-nos la vesprada.

Ací us deixem uns quants moments de la festa, per no cansar-nos de dir: Carnestoltes, moltes voltes!

Podeu veure més fotos al Fecebook de l’AMPA: https://www.facebook.com/ampapoudenia/posts/1803750209644725 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *