Casa meva és casa vostra

Enguany tornem a presentar-nos al concurs audiovisual SAMBORI MICE, esta vegada, amb un bonic projecte intergeneracional, entre Infantil i Primària. Us presentem “Casa meva és casa vostra”:

Al Pou de la Muntanya, els contes han tornat amb força. La classe dels Monstres, els i les petites de cinc anys, s’ha trobat amb la classe dels antics Exploradors, de quart de Primària, i l’espurna de l’aprenentatge ha sorgit ben viva per iniciar-se en la lectoescriptura. Ací teniu el resultat d’una tasca que es fa visible i esperem que us agrade.

Mai oblideu que, visible o no, cada xiqueta i cada xiquet busca en nosaltres eixa espurna que de les tristors en faça fum, on el temps no compte, ni l’espai; perquè qualsevol nit, a les seves vides, por sortir el sol.

Vegeu el vídeo ací:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *