Ens visita la banda juvenil

La Música és important. Ho és en l’escola i també en el desenvolupament personal de cada persona. La història de la humanitat no seria la mateixa sense el paper que la música ha jugat en cada etapa històrica. Convençuts d’aquesta màxima, vam convidar, com cada a any, a la Banda Juvenil de Dénia al col·legi. En aquesta ocasió, al pati d’Infantil. Els més petits van fer d’amfitrions i els més majors es van alegrar de tornar al bressol dels primers ensenyaments.

Malgrat les condicions acústiques i les contrarietats de l’espai, la Banda ens va oferir un programa divers, amb obres clàssiques i més recents, com ara Joc de Trons, així com també música festera. Entre les actuacions, explicacions amb les particularitats de cada instrument.

111

120

122

129

139

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *