Transport escolar 15/16: modificació de condicions.

El domicili habitual ha d’estar a una distància igual o superior a 3 km del centre educatiu seguint la trajectòria de menor distància accessible i segura. La Conselleria d’Educació elimina així la condició de viure a 3km en línia recta.

La Conselleria d’Educació ha obert un termini extraordinari de presentació de sol·licituds únicament per a aquell alumnat que, no havent presentat amb anterioritat la sol·licitud, es trobe inclòs entre els possibles beneficiaris degut a la present modificació.

El termini per poder presentar la documentació a la secretaria del centre serà del 2 al 4 de setembre de 2015.

Podeu consultar la Resolució del DOCV clicant ací.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *