Reunions d’inici de curs amb mares i pares

Com cada any, durant els primers dies d’octubre, els i les mestres volen tindre un primer contacte amb les mares i els pares de cada grup. Les dates les teniu al final d’aquesta notícia. A banda de conèixer-nos o retrobar-nos, aprofitarem per explicar tots els possibles dubtes que pugueu tindre en relació amb el funcionament del grup, la planificació del present curs escolar, les normes bàsiques de l’aula i de la classe, així com diverses informacions d’interés.

Per la importància d’aquesta primera reunió, preguem la vostra assistència a les mateixes. El nostre equip docent estarà encantat de poder compartir amb vosaltres aquest moment d’intercanvi d’opinions.

La relació i detalls de les reunions és la següent:

INFANTIL

3 anys B i 5 anys A: 1 d’octubre, 17 h.

3 anys A, 4 anys i 5 anys B: 2 d’octubre, 17 h.

PRIMÀRIA

1r de Primària: 2 d’octubre, 17:10h.

2n de Primària: 2 d’octubre, 17:10h.

3r de Primària: 13 d’octubre, 17:10h.

4t de Primària: 13 d’octubre, 17:10h.

de Primària: 6 d’octubre, 17:10h.

de Primària: 7 d’octubre, 17:10h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *