“Entre lletres i fogons, els fruits de l’hivern” ja està editat

Hui la classe de 4t A està d’enhorabona! Han rebut, acabadets de treure del forn, els llibrets “Entre lletres i fogons, les receptes de l’hivern”.
Arròs amb bledes, mousse de torró, paella de bacallà, i així fins a 30 receptes relacionades amb les collites  i tradicions de l’hivern. A més, podeu trobar diversos refranys, cançons i jocs del llenguatge que de segur que us agradaran molt.
En aquesta ocasió es compta amb la participació de dos col·laboradors de luxe, el canta-cançons Dani Miquel i Carles Cano, escriptor infantil. Entre les seves pàgines, a més, trobareu un petit homenatge que a la classe li han ret a la poetessa Joana Raspall, que a finals d’any ens va deixar.
Des de l’aula volen agrair a tots ells  la seva participació en el projecte, així com als mestres que ens han donat el seu suport, a totes les famílies que han estat en tot moment al nostre voltant, i a les firmes col·laboradores, que han confiat en el nostre projecte.
Si el voleu tindre entre les vostres mans, no dubteu en preguntar a qualsevol dels alumnes de la classe, pel mòdic preu d’un euro podreu gaudir de les més exquisites receptes de l’hivern.
Moltes gràcies a tots els participants i BON PROFIT!!DSC_2215

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *